Werkwijze

Bij bestekzakjesenservetten.nl is het mogelijk om bestekzakjes, servetten en placemats bedrukt en onbedrukt te bestellen.
Een ideale manier om uw bestek op een tijdsbesparende, hygiënische, commerciële manier op tafel te brengen.

Voor de meeste bedrukte modellen kunt u al vanaf 12.000 stuks bij ons terecht! Onbedrukte artikelen zijn zelfs al vanaf zeer kleine aantallen verkrijgbaar.

 

Bestellen

Het is mogelijk om via de site een aanvraag of een order te plaatsen. U kunt hiervoor het contactformulier naast het desbetreffende product gebruiken. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken. U zult dan direct een deskundige medewerker aan de lijn krijgen.

Vraag gerust naar onze prijzen voor offerte op maat.

 

Aanleveren van uw logo

Wij ontvangen uw persoonlijke ontwerp of logo bij voorkeur graag via de mail.
Het bestandstype waar wij naar zullen vragen is EPS. Is dit niet voorhanden, zijn bestandstypen zoals PDF en JPEG vaak ook te gebruiken. Vraag de medewerker naar de mogelijkheden.

 

Levertijden en transport

Kiest u voor bedrukte artikelen, dan moet u rekening houden met ca. 3-4 weken levertijd na ‘akkoord drukproef’. Onbedrukte producten leveren wij binnen ca. 5 werkdagen af. Alle bestelde artikelen met een oplage van meer dan 24.000 stuks, worden in Nederland door ons gratis afgeleverd. Is de hoeveelheid van uw order lager, of moet de bestelling op verschillende adressen worden afgeleverd, worden de verzendkosten doorberekend.

 

Kunt u de door u gezochte informatie op de site niet terugvinden? Neem gewoon contact met ons op via 0654294833 of mailt u naar info@bestekzakjesenservetten.nl